Szeretettel köszöntelek!

Emese_kozmetikai_szalon_kepek_(31_of_34)Kaszner Emese vagyok, 2003-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar gyógytornász szakán. A több mint 10 év egészségügyben eltöltött munka során, sok olyan beteggel találkoztam, akiknek a mozgásszervi problémájuk mellett számos esztétikai bőrproblémájuk is volt. Traumás műtött betegeknél a hegek, kismamáknál szülés után megjelenő seprűvénák, striák, cellulit. Szoptatás alatt előforduló száraz, vízhiányos bőr, vagy említhetem még a pajzsmirigy alulműködésben (hypothyreosis) szenvedők száraz, érdes, vízhiányos bőrét. A tinik akiknél gyakori a gerincferdülés és emiatt járnak gerinctornára igen zavaró az aknés bőrelváltozás.

A szépség iránti elkötelezettségem miatt, hogy segítséget tudjak nyújtani ezen bőrproblémák megoldásában is döntöttem úgy, hogy megszerzem azt a tudást, ami az előbb példaként említett bőrelváltozások kezeléséhez szükséges. 2016.-ban kozmetikusi végzettséget szereztem. Egészségügyi szakkozmetikai specializációim a rosace-ás, aknés bőr mélyszintű kezelése, bőrszerkezet regenerálás, Anti-aging bőrfiatalító kezelések, esztétikai hajszálérkezelés.

Nem kozmetikai tégelyekben, hanem kozmetikai hatóanyagokban gondolkodom, ezért látványosak az arckezelések. Nem a bőr felszínén kenegetek, hanem kizárólag a mélyrétegben felszívódó kozmetikumokat használok, ezért tartós az eredmény! Hiszek a fejlődésben, a high-tech újdonságokból csak a tudományosan is megalapozott irritáló anyagok nélkülit használom. Az egészségtudatos bőrápolás feltétele, hogy a kozmetikum ne tartalmazzon ásványi olajokat, parabéneket, káros tartósítószereket, szintetikus illatanyagot, szilikon olajat, PEG származékot, állati eredetű anyagokat.

Számomra fontos, hogy vendégeimmel őszinte, barátságos és hosszú távú kapcsolatot ápoljak! Remélem hamarosan személyesen is találkozunk!

Miért válassz hitelesített kozmetikát, miért nem mindegy, hogy hova jársz kozmetikushoz?

Sajnos egyre többször fordul elő, hogy a szépségipari szolgáltatók félrevezetik vendégeiket. Ólcsó, silány minőségű termékekkel és készülékekkel dolgoznak, melynek eredménye, hogy hatástalan lesz a kezelés, ideig-óráig tart a hatása, de nem lesz tartós.

Ami azonban a nagyobb probléma, hogy visszafordíthatatlan károkat is okozhatnak a bőrben.

 

A lézeres mezoterápiát hirdető szalonokban az is előfordulhat, hogy eredeti készüléket használnak, viszont nem tartják be a professzionális kezelési protokollt,  nem Age Attraction termékeket használnak, hanem olcsóbb silány minőségű hyaluronsavat, melyek nem fogják a várt eredményt hozni.

Ahhoz ,hogy ez ne fordulhasson elő, javaslom, hogy kizárólag, olyan

kozmetikába célszerű jelentkezni, amely rendelkezik Hitelesítő Okirattal.

A Hitelesítő Okiratot az Age Attraction hozta létre a vendégek és a tisztességesen dolgozó partnerek részére. Ez garantálja azt, hogy eredeti Meso Laser készüléket használnak és Age Attraction termékekkel dolgoznak.

Miért válaszd a Meso Laser 12 diódás impuls dióda laser kezeléseket?

 

  • Mert a bőr számára ez biztosítja a leghatékonyabb kezelést, elérhető áron!
  • Mert a készülék és a kezelések MYLSIS védjegyoltalom alatt állnak!
  • Kiemelkedően magas szaktudással és lelkiismerettel végzem a kezeléseket!
  • Kizárólag hightec minőségű Age attraction orvos kozmetikai hatóanyagokkal dolgozom
  • Garancia, minőség, hatékony és tartós kezelést biztosít