Anti- aging mindenekfelett

Komplett arcfiatalítás három rétegben MICROSON PEN-nel

microson-pen
microson-pen-fej

Microson Pen újgenerációs HIFU az anti-aging kezelések új korszaka Magyarországon. Egy készülék, amely nem ismer határokat. Látványos és hosszan tartó megoldás egyetlen kezelés alkalmával. A három mélységben elvégzett HIFU kezelés

 • Feszessé teszi az arcszövet tartó struktúráját (4,5mm-SMAS)
 • Intenzív facelifting hatást idéz elő a kollagén rendszer rekonstrukciójával (3mm).
 • Gondoskodik a ráncok csökkentéséről az elasztin rostszerkezet újraépítésével (1,5mm).
 • A háromféle hatás szinergikusan összeadódik, így érjük el a komplex, káprázatos eredménnyel járó tartós fiatalító és megújító hatást az arcon, nyakon, dekoltázson. A kezelés időtartama 40-60 perc. A teljes hatás 2-3 hónap alatt alakul ki. A Microson Pen esetén a különbség a többi HIFU készüléktől a kezelőfej típúsában érhető tetten. Eredetileg a HIFU transzducerek pontsorozatokat adtak le egyetlen, precíz lövéssel egy adott területre ( több fókuszpontba történt energia-leadás egy lövéssel), addig a Microson Pen – pen -stílusú kezelőfeje egyetlen pontba adja le a HIFU energiát. A pen stílus előnye a nagyobb fokú rugalmasság, amely  az íves, kis méretű  nehezen hozzáférhető területeknél pl:ajak,szem környékét célzottan, precízen tudjuk kezelni vele.

A hagyományos transzduceres HIFU-val szemben a Pen-típusú HIFU rövidebb időintervallum alatt ad le erőteljesebb energiát és folyamatosan mozgatni kell kezelés közben!

A pen-típusú  transzducer nem azonos a pásztázó üzemmódban dolgozó HIFU utánzatokkal! Utánzatok esetén gyengébb erősségű, folyamatos ultrahangot használnak több pontban leadva az energiát. A gyengébb energia miatt jóval kevésbé lesznek láthatóak az eredmények összevetve a nagy energiákkal dolgozó, valódi HIFU készülékek látványos eredményességével. Nem véletlen, hogy az utánzatokkal rövid időn belül többször is kezelik az adott területet, míg egy valódi HIFU technológiájú gép esetén erre nincs szükség és komoly veszéllyel járna!

Működési elv: 

A Microson Pen működése a HIFU arcfiatalító eljáráson alapul. A készülék fókuszált ultrahang technológiája a bőr különböző rétegeiben apró, kontrollált hősérülési pontot hoz létre az alkalmazott pen-transzducer típusától függően 4,5mm, 3,0mm és 1,5mm mélységekben. A kezelés esszenciája az a folyamat, mely során a 60-65 celsius hőmérsékleten létrehozott hősérülések pontjainak környezetében először egy „shrinking”-nek nevezett azonnali szövetfeszesítés jön létre. Ezt követi a 2-4 hónap alatt felépülő, a fibroblast állomány rekonstrukcióján alapuló neo-kollagén képzés folyamata, amely során egy hosszú távú face-lifting és arcfeszesítő hatás alakul ki. A hagyományos HIFU készülékek, amelyek pontokból álló sorozatokat hoznak létre, nehezen tudják kezelni a szem és száj körüli területeket.

A Microson Pen – más HIFU berendezésekkel szemben egyetlen koagulációs pontot hoz létre és folyamatosan kell mozgatni a kezelési területen, lehetővé téve a kis területek kezelését is, mint a periorbitális(orr körüli ránc), periorális(száj körüli ránc) , nasolabialis(arc, ajak barázda) vonalak.

A Microson Pen eredményes, komplex, biztonságos kezelési eljárás, teljes arcfiatalítást tesz lehetővé.

hifu-kezelesi-melysegek

Miért válassza az EUNSUNG  Microson Pen HIFU kezelést?

 • Nagy pontosságú orvosi technológiát alkalmaz szemöldök és arc liftinghez
 • A biztonságos kezelések érdekében élő ultrahangos képalkotó rendszerrel dolgozik és a transzducerbe hőmérséklet- érzékelő került beépítésre.
 • Egyetlen kezelés, eredményes, komplex és tartós arcfiatalítást eredményez
 • A kezelést követően a páciens azonnal visszatérhet a minennapi életéhez.
 • A kezelés ugyanolyan eredményes minden bőrtípus esetén.
 • A készülék biztonságos, megfelel az orvosi készülékek nemzetközi biztonsági és teljesítményre vonatkozó sztenderdjeinek, rendelkezik a megfelelő CE tanusítvánnyal
 • 5-7 évvel fiatalabbá teszi a kinézetet, beindítja a kollagén, elasztin termelést feszesíti és tömöríti a bőrt
 • 6 hónapig folyamatosan javuló bőr

Tévhitek és az igazság a HIFU kezeléssel kapcsolatban:

 

Az alacsony kategóriás berendezésekkel, a sikertelen kezelésekkel és az árak lenyomásával  a HIFU mára már eljutott egy olyan pontra, ahol sokan azt gondolják róla, hogy nincs eredménye, veszélyes és nagyon drága. De ez egy hatalmas TÉVHIT!

Az igaz, hogy vannak szalonok, amelyek tartanak a jó minőségű, drága berendezésekbe beruházni, mert hosszú a megtérülési ideje, a fogyó alkatrészekre is költeni kell, ezért kompromisszumot kötnek és olcsó gépet vásárolnak. És persze,nem hozza majd a megfelelő eredményeket. Ezek a silány másolatok legtöbb esetben a technológiával szemben támasztott alapkövetelményeknek sem felelnek meg. Mindezek hiányában a kezelés jobb esetben eredménytelen, rosszabb esetben sérülést, problémát is okozhat!

A megbízható gyártók HIFU készülékei orvosi CE minősítéssel rendelkeznek.

Koreai- Kínai gyártmány:

Ma már számos gyártó készüléke megtalálható a piacon, közülük sok ugyanazt a berendezést takarja, csak más fantázianév alatt. A kínai összeszerelő műhelyek előszeretettel vetik be a koreai kezelőfejeket, mert egyenlőre nem tartanak ott, hogy ezeket is lefejlesszék. Ettől  még a készülék nem válik azonnal megbízhatóvá és eredményessé.

(No igen, ma már minden kínai gépre ráírják, hogy koreai. Ha a honlapon azt olvassuk koreai gép, kérjük el a CE minősítést és ellenőrizzük le a gép nevét és képét. A koreai gépek megtalálhatók a nemzetközi oldalakon, hiszen jó márkanevek.)

ÁRAK:

 Teljes arc kezelése: 140.000 Ft

Szemkörnyék, szemöldök emeléssel: 70.400Ft

Szájkörnyék, orcák, toka kezelése:80.400Ft

Nyak kezelése: 70.000Ft

Arc, nyak,- , áll kontúrozás és dekoltázs kezelése: 160.000Ft

További kezelések