OXYjet kezelés

oxyjet-1-500
oxyjet-3-500
oxyjet-2-500

Fájdalommentes tű nélküli hatóanyagbevitel

A tiszta orvosi oxigénnel  (Messer által forgalmazott) 3 bar nyomással végzett transzdermális oxigénterápia során tű nélküli eljárással 100%-os tisztaságú molekuláris oxigénnel és TRD bőrfiatalító hatóanyagokkal töltjük fel a bőr különböző rétegeit.

Egy összetett és komplex eljárás, melyben a speciális hatóanyagbevitelt a 100%-os tisztaságú oxigén biztosítja. A kezelés során a folyamatos minőségben és mennyiségben kibocsátott oxigén biztosítja a hatóanyagok bőrbe jutását. Az oxigén a bőrsejtek energiaállapotát növeli, a kollagén és hyaluronszintézisnek köszönhetően pedig a kötő- és támasztószövetek minősége is javul. Kiváló eredménnyel kezelhetők a táskás, karikás szemek. A problémás bőrök, mint akne, rosacea kezelésében is eredményesen használható.

Miért szükséges az oxigénkezelés?

A bőr számára, mint bármely más szervünk számára, a hibátlan működéshez elengedhetetlen az oxigén. Ezt a bőr részben a hajszálerek, részben a bőrlégzés segítségével kapja meg. A kor előrehaladtával a bőrlégzés gátolttá válik a kialakuló szaruképzési- és leválási zavarok miatt, egy bizonyos kor után fokozott jelentőséget kap a bőr számára az oxigén, mint hatóanyag. Az oxigént együttesen alkalmazva korszerű hatóanyagokkal együtt jelentősen tudjuk javítani az idősödő és rosacea-s bőrök állapotát.

Oxigénkezelés a gyakorlatban pl: ránctalanító, bőrfeltöltő, energetizáló kezelés kapcsán:

  1. Lágy tisztító habbal (kókuszolaj, allantoin, tejsav) gyengéden letisztítjuk a bőrt.
  2. Frissítő tonikkal tonizálunk (magnólia-, fűzfapropolisz, zöldteakivonat, alfahidroxi-gyümölcssav komplex)
  3. A hámoldást egy enzimalapú kétfázisú peelinggel történik
  4. A hidratáló , energizáló kezelést egy Absolute Effect Energy ampulla és Absolute Energy szérum együttes alkalmazásával végezzük.
  5. A kozmetikum hatóanyagainak a bejuttatását az OXYjet készülék segítségével a pulzáló oxigén végzi 2 bar nyomáson.
  6. A száj és szem kezeléséhez speciálisan kifejlsztett hatóanyagkoncentrátumokat ugyancsak 2 bar nyomással „ fecskendezünk” helyspecifikusan a bőrbe.
  7. Az OXYspray ( hatóanyag és O2 szórópisztoly) folyamatos, 98%-os oxigénnel juttatja a hatóanyagot a bőrbe. A kezelőfejbe egy Chondroitin ATP, E-vitamin, F-vitamin, hatóanyagkoncentrátum kerül. Feltölti, hatásosan átnedvesíti a biomatrixot.
  8. Az Oxy-fluid hatóanyagkomplex kifújása után , 98% tisztaságú oxigénnel fixáljuk azt 1-2 cm-re a bőrbe.
  9. Az OXYcool modullal Cold-lifting, egy úgynevezett Cryo2 kezelést végzünk. Az öt perces kezelés után a bőr hőmérséklete 10-12 Celsius fokra hűl le. Ennek hatására a bőrfelszínhez közeli véredények összehúzódnak, így a bőr még feszesebbé válik a szemkörnyéki duzzanatok csökkennek, gyulladás, bőrpír ugyancsak csökken.
  10. Ezt követően egy intenzíven hidratáló zselémaszkot (Chondroitin ATP, A- és E- vitamint) viszünk fel a bőrre, mely serkenti a sejtregenerációt, erősíti a bőr immunitását. Míg a krémpakolás fent van 10-15 perc , addig oxigéninhalációs maszk segítségével közvetlenül a tüdőbe belégzés útján gyógyászati célú oxigént juttatunk. A belélegzett tiszta oxigén segíti a sejtlégzést, az anyagcsrét. Fáradékony, erősen igénybe vett fizikai és idegrendszeri állapotot javító „ agyfényesítő” hatással bír.

OXYjet kezelés árak:

TRDoxygen Bőrfeltöltő Volume (bőrfeltöltő, extra feszesítő) arckezelés a rugalmasságát vesztett, megereszkedett, ráncos bőrre 60 perces kezelés: 21.500Ft

TRDoxygen Volume Arc-, nyak, dekoltázs kezelés (90 perc): 24.900Ft

TRDoxygen Energy Reload arckezelés a fáradt, fakó, fénytelen bőrre 60 perces kezelés: 21.500Ft

TRDoxygen Energy Reload Arc-, nyak, dekoltázs kezelés (90 perc): 24.900 Ft.

TRDoxygen Rosacea kezelés a gyulladt, kipirosodott, érzékeny bőrre 60 perces kezelés:21.500 Ft[/vc_column_text]

További kezelések