Rosacea kezelés

Mikrokamerás bőrdiagnózist követő oxigénterápia, a bőregyensúly eltolódással küzdő vendégeink 98%-a számára eredményes kezelést kínál.

cuperosa

A kezelés azok számára ajánlott ,akik szeretnének megszabadulni az állandó bőrpírtól és tartósan leszámolni a bőrszerkezeti egyensúly eltolódása miatt kialakult rosaceatól.  A teljes bőrmegújítás  DRHAZI termékcsaláddal történik, mely Fair trade alapanyagokból készült medikozmetikum, Vegánok (nem tartalmaz állati eredetű anyagokat). A kezelés komplex: Intenzív mélytisztítás történik, Demodex atka kiegyensúlyozás, speciális intenzív  vegán hatóanyagszérumok, 10 féle nanopeptid bejuttatása mélynyomású tiszta  orvosi oxigén (Messer) és mezoterápia segítségével a bőr mély rétegébe. Lágy lézeres kezelés, 400-900nm tartományban érfalregenerálás, gyulladáscsökkentés céljából,  befejező pakolás  felhelyezése regeneráló esszenciákkal.  A már kialakultak , főleg az  orron, az orcákon szemmel látható hajszálértágulatok ,   eltűntetése  a VIRIDEX termokoagulációs kezeléssel lehetséges. A VIRIDEX kezelésről bővebben tájékozódhat ,ha a lentebb található skinesthetic.hu linkre kattint!

A kezelés során elért eredmény hosszú távú megtartásához fontos, hogy vendégeink életmódjukkal, otthoni bőrápolási rutinjukkal és bizonyos javaslatok betartásával hozzájáruljanak a kezelés hatékonyságához! (Fontos, a DRHAZI otthonápolási termékek szisztémában épülnek a kezelés hatóanyagaira, segítik azok beépülését, ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint a kezelés során bevitt anyagok, ezáltal erősitik, felgyorsítják a terápia hatását, ezért a kezelés kiegészítésére kizárólag a DRHAZI bőrápoló termékei alkalmasak!)

További ingyenes információért hívjon most!

+36 30 327-7586

Javasolt kezelési ütem:

Rosacea esetén bőrpír megszüntetésére, bőregyensúly helyreállítására 6 alkalmas kúrakezelés javasolt.

(6 héten keresztül heti egy kezelés)

A kezelés időtartama:1 óra  15 perc

Mire számíthatunk a kezelés után?

  1. A kezelés során alkalmazott hatóanyagoknak köszönhetően a bőr gyulladásos folyamatai megszűnnek.
  2. Az állandó bőrpír visszahúzódik, megszűnik
  3. Az érfalak regenerálódnak
  4. A bőr hidratáltsága javul

Bővebb információért a VIRIDEX kezeléseinkről kattintson a következő linkre : skinesthetic.hu

További kezelések