Mesotica intelligens peptid kezelések

peel-and-go-small

Miben más a MESOTICA?

A Mesotica azonnali látványt biztosító extra magas koncentrációjú speciális peptid szérumokkal dolgozik. A Mesotica intelligens peptidjeivel drasztikus beavatkozások nélkül mindenki számára elérhető a szép, feszes, egészséges bőr.

A Mesotica professzionális arckezelés lépései:

A Mesotica szérumok, koncentrátumok úgy lettek kifejlesztve hogy a hatóanyagok szerkezete és felszívódó képessége miatt azonnali, látványos eredményt érhetünk el pl:ultrahang (1MHZ, 3MHZ) géppel történő bejuttatással. A hatóanyag szérumok és peptidek csöpögtetős végű flakkokban vannak, nem szükséges azokat külön fecskendővel felszívni, mivel maximális sterilitással, egyszerűen adagolhatóak.

 

Gondoltad volna, hogy….

A peptidek a szokványos arckrémekbe csak igen kis százalékos koncentrációval kerülnek be, így azok kedvező hatására akár 1 évig is várni kell.

Ha ragaszkodsz a meglévő arckrémedhez, de hatását szívesen feltúrbóznád egy bőraktiváló peptidszuperkoncentrátummal, akkor kozmetikusod segítségével van lehetőséged kiválasztani a megfelelőt!

Hogyan működnek a peptidek?

A bőr alapjaként szolgáló kollagén határozza meg a bőr természetes vastagságát, textúráját.

A 30 év alatti nők bőre elegendő kollagént tartalmaz, ezért feszes és sima. A kor előrehaladtával a bőr egyre kevesebb kollagént termel: elvékonyodik, megereszkedik, ráncosodik.

A kollagén egymáshoz kapcsolódó aminósavak hosszú lánca. Amikor a kollagén lebomlik, rövidebb láncú aminósavak jönnek létre, ún.peptidek jelennek meg. A kollagén lebomlása peptidek létrehozásához vezet. Amikor peptideket tartalmazó kozmetikumokat használunk, a bőr a kollagén bomlástermékének véli, ezért a szervezet új kollagént állít elő. A kozmetikai peptidek, ezért hatékonyan csökkentik a ráncokat és fiatalítják a bőrt.

elotteutana-small

A kezelés lépései:

LETISZTÍTÁS: MESOTICA Active Clean arctisztító géllel

ELŐKÉSZÍTÉS: MESOTICA sensonic peel 8% UV barát

MESOTICA ALKALMAZÁSA: A peptid széerumok és koncentrátumok bőrbe juttatása 3 fázisban történik, melyhez a MESOTICA DNA+HYALURON ultrahang gélt használjuk.

I.FÁZIS: Kiválasztjuk a bőrnek legmegfelelőbb szérumot 10 perc alatt bedolgozzuk.

II.FÁZIS: Kiválasztjuk a bőrnek legmegfelelőbb hatóanyagbombát 10 perc bedolgozás

III.FÁZIS: a peptid bombák! Különálló neuropeptidekkel segítjük az arc látványának javulását.

MASSZÁZS: E-vitaminban gazdag masszázs 20perc.

LEZÁRÁS:Mélyhidratáló arckrémmel

mesotica

Ismerd meg a Mesotica érzést, és jelentkezz be kezelésre!

Forrás: mesotica.com

További kezelések